torstai 2. maaliskuuta 2017

Linkkaa blogisi

Nyt lomalla ollessani aikaa on ollut kaikelle ylimääräiselle, joten päätin tehdä linkkaa blogisi postauksen. Ideana on siis se, että te linkkaatte bloginne ja kerrotte lyhyesti blogistanne. Aikaa linkata blogeja on 10.3 asti, jolloin alan tutustua blogeihin ja osallistujamäärästä riippuen valitse 3-10 parasta, jotka esittelen lyhyesti omassa blogissani ja kerron mitä itse tykkäsin blogissa, mutta mitä ehkä myös muuttaisin siinä.

Tässä vielä mitä teet osallistuaksesi:

- Linkkaa blogisi kommentteihin ja kerro parilla virkkeellä
               - Kuka blogia kirjoittaa
               - Mistä/kenestä blogia kirjoitetaan
               - ja mahdollisesti muuta halutessasi...


Aikaa linkata oma blogisi kommentteihin on 10.3 asti, eli ensiviikon perjantaihin. Tämän ajan jälkeen linkitetyt blogit eivät pääse mukaan. 




                       Blogin ulkoasu on päivitetty tänään, kerro kommentteihin mitä tykkäsit! 

18 kommenttia:

  1. <a href="http://baypearl.blogspot.fi/>Better than Pearls</a>

    Tarviikohan tähän edes paljon itseään esitellä? Kirjoittaja Rosa 24 vee, blogissa seurataan 5-vuotiaan omakasvatin, kultaisen suomenhevosen Nitan elämää. Tänä vuonna tavoitteena ei sen vähempää kuin laatuarvostelut! Mukana meiningissä myös muita hevosia sekä juttuja varsoista, kasvatuksesta ja suomenhevosista.

    VastaaPoista
  2. villimeininki.blogspot.fi

    Blogia kirjoittaa Vilma, 15- vuotias maalaistyttö. Blogin päätähtenä toimii sekarotuinen Siiri- koira, josta suurin osa postauksista kertookin :) tämän lisäksi blogissa seikkailee välillä muitakin koiria ja myös hevosia!

    VastaaPoista
  3. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1


    Blogi kertoo 16-vuotiaan hevoselämästä. Blogin päätähtenä on lämminveriruuna Luikon MadMax, tutummin Miksu. Miksu on mulla liikutushevosena, jota liikutan tiistaisin. Miksulla on huono kunto, joten kohotan sitä pikkuhiljaa, vaikka ikää ruunalla on jo kohta 20 vuotta :)

    VastaaPoista
  4. loksare.blogspot.fi / Senni Haapaniemi & Loksare

    Minä, itse kirjoittaja, olen 15-vuotias esteratsastajaksi pyrkivä tyttö Turun seudulta. Toisena päähenkilönä on oma estetammani vaaleanpunanenuinen Loksare-tamma. jonka kanssa treenaillaan ja touhuillaan parhaamme mukaan. Blogissa on pääasiassa kuulumisia meidän menoista, sekä useita aihepostauksia. Satunnaisesti myös videoita!

    VastaaPoista
  5. http://ikuinenalkeisratsastaja.blogspot.fi

    Blogi kertoo puskatädin, joka ei ikinä opi ratsastamaan, hevostelusta laidasta laitaan; asioita jotka mietityttää, omaan hevosteluun liittyen kuulumisia ja oivalluksia.

    VastaaPoista
  6. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/
    19 -vuotias (12.3. täytän 20v) nuori naisen alku pitää yllä lifestyleblogia, jossa jaan myös amatööritietämystäni kauneudesta sekä muodista. Innokas oppia kun näistä kahdesta aiheesta olen.

    VastaaPoista
  7. ennijasunakai.blogspot.fi

    Blogia kirjoittaa 15v tyttö Enni jonka elämä on hyvin hevospainotteista. Kotoa löytyy yksi tupsujalka tamma Sunakai jolla hevoskaverina toinen tupsujalka tamma Rosetta. Blogissa seurataan meidän treenaamista, projekteja, tulevana kesänä vietetään varsakesää. Mukaan mahtuu kaikenlaista, suurin mielenkiinto nuorissa hevosissa ja niiden kouluttamisessa :)

    VastaaPoista
  8. Pennin pyörittäjä

    Reilu parikymppinen huumorilla varustettu ei-niin-tosikko ratsastaja kertoo arkielämästään connemaratamman kanssa. Poni kantaa nimeä Penni ja omaa mitä mielenkiintoisimman luonteen. Tammamaisuutta ja ponimaisuutta ei puutu ratsastuksen lomassa, eikä kaikki aina menekään niin putkeen. Paljon kuvia, humoristinen tekstintuotto ja mikä parhainta; kaunis ponineiti! Kaikkea sitä löytyy Pennin pyörittäjä -blogista!

    VastaaPoista
  9. http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/?m=1

    Blogia kirjoittaa Hollolalainen, 19-vuotias lähihoitajaopiskelija.
    Kerron blogissani ratsastustunneistani, treeneistä ja tallikisoista.
    Blogissa pääsee seuraamaan pupujemme kuulumisia, näkemään kuvapostauksia sekä lifestyletyyppisiä postauksia.
    Yritän pitää blogini mahdollisimman monipuolisena ja sopivana kaikille, jotta löytävät mielenkiintoista luettavaa.

    VastaaPoista
  10. kavioidentahdissa.blogspot.fi

    Blogia kirjoittaa pian 14-vuotias tyttö Turun seudulta. Blogissani kirjoitan ratsastustunneistani ja uudesta vuokraponistani Ternasta, jonka kanssa vasta etsitään yhteistä säveltä ja tutustutaan toisiimme. Mukana on myös neljä shetlanninponia: Nana, Jazzette ja varsat Nenna ja Josse joita hoidan tällä hetkellä vähän epäsäännöllisesti.

    VastaaPoista
  11. http://pikkuponin.blogspot.fi/
    Pikkuponin päiväkirjaa kirjoittaa 24 vuotias ikuinen ponityttö. Blogissa seikkailee shettisruuna Keke, joka laihduttaa jälleen kerran, jotta kesällä voi taas lihoa ;)

    VastaaPoista
  12. https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/
    Blogia kirjoittelee 22-vuotias graafinen suunnittelija Porista :) Blogissa pyörii ihan tavallista arkea, alternatiivista tyyliä, mielipiteitä ja kaikenlaista muuta jännää.

    VastaaPoista
  13. http://kouluradoilla.blogspot.fi

    Blogia kirjoittelee 19v tyttö erelä-savosta,mikkelistä.
    Arkea vasta syksyllä tulleen uuden hevosen kanssa, entinen isojen luokkien konkari muuttuu pikkuhiljaa koulutaituriksi. Valmennuksia ja näillä näkymin kisoja. :)

    VastaaPoista
  14. tallintarinoita.blogspot.fi
    Blogissa seikkailee pari maastopollea, vuohijengi, kissoja, koira... postauksia aina ratsasteluista agilityyn. Ainiin ja kirjurina toimii 16v tyttö, joka kuluttaa ihan kaiken aikansa näiden eläinten kanssa touhuillen. :)

    VastaaPoista
  15. http://tuhattasataa.blogspot.fi/
    Blogia kirjoittaa 13-vuotias hevostyttö maalta. Blogissa kerron minun ja vuokrahevoseni Super Platiniumin yhteisestä treenaamisesta, jota ei todellakaan tehdä nuttura kireällä, vaan pääasia on, että olisi hauskaa. Myös muiden tallin hevosten elämää seuraillaan sivusilmällä, ja joukkoon mahtuukin läjä suomenhevosia ja yksi poni.

    VastaaPoista
  16. koska teet tämän jutun ja arvostelet blogeja?

    VastaaPoista

Toivon että kommenttien sisältö pysyisi postiivisena, eikä niiden olisi tarkitus loukata ketään. Loukkaavat tai muuten ärsyttävät kommentit poistetaan!

Kiitos kommentistasi! :)